Prijscalculator

Ontdek online de prijs voor de verzending van uw pakket

Met de prijscalculator van GLS berekent u snel de prijs voor de verzending van uw pakket. De prijzen gelden enkel voor een verzending via een GLS ParcelShop. Het maximaal toegelaten gewicht van een pakket bedraagt 31,5 kg.

Pakketafmetingen

Geef aub de afmetingen van uw pakket in.
cm
cm
cm

Verzending van

/

Verzending naar

/
* verplicht veld

Volumegewicht:

Grootte en gewicht Uw waarden Maximum waarde
Lengte
Breedte
Hoogte
Gecombineerde lengte en omtrek  
Tip

De lengte + omtrek wordt als volgt berekend : Lengte + omtrek = 2x hoogte + 2x breedte + 1x langste zijde (Bij een verzending met GLS mag de maximale lengte + omtrek niet meer dan 3 m bedragen. De maximale hoogte bedraagt 60 cm, de maximale breedte 80 cm en de maximale lengte 200 cm)

Gewicht:

Uw pakketprijs

prijscategorie
Tip

De prijzen voor pakketverzendingen met GLS zijn gebaseerd op de afmetingen van het pakket. Pakketgrootte = langste zijde + kortste zijde van het pakket. GLS werkt met de volgende groottecategorieën : XS = max. 35 cm S = max. 50 cm M = max. 65 cm L = max. 80 cm XL = max. 3 m lengte + omtrek* * lengte + omtrek = omtrek van het pakket + langste zijde (max. hoogte = 60 cm, max. breedte = 80 cm, max. lengte = 200 cm)

Online prijs (GLS-ONE)
Verkoop met contant geld (ParcelShop)
Standaard levertermijn Dag(en)
informatie niet gegarandeerd
 
Meer info over de prijscalculator voor pakketverzendingen

Met de handige GLS-prijscalculator berekent u vooraf hoeveel de verzending van uw pakket zal kosten. Het maximaal toegelaten gewicht van een pakket bedraagt 31,5 kg. Bij GLS wordt de prijs evenwel niet door het gewicht, maar door de afmetingen bepaald. Er zijn 5 groottecategorieën : XS, S, M, L en XL. Meet uw pakket en voer de gegevens in de prijscalculator in.

De calculator bepaalt automatisch de grootteklasse. Selecteer vervolgens de locatie van de GLS ParcelShop waar u uw pakket voor verzending wenst af te geven en verder de bestemming. De prijscalculator geeft u meteen de prijs voor de verzending van uw pakket en verder tevens de benaderende levertijd die uiteraard nuttig is voor het plannen van uw verzending.