Persberichten

GLS versterkt aanwezigheid in Noord Amerika dankzij aanwinst van Altimax Courier

  • GLS verwerft Altimax Courier, een belangrijke speler in vervoer voor Canada, als onderdeel van de strategie om haar aanwezigheid uit te breiden.
  • De stap versterkt de positie van GLS Canada als geïntegreerde pakket- en vrachtvervoerder.

GLS Italië versterkt haar 2C-aanbod door de overname van één van de grootste Italiaanse Parcel Shop-netwerken

  • GLS Italië neemt 100% van ProntoPacco over, een van de grootste netwerken van Parcel Shops in Italië, met meer dan 6.000 ophaal- en verzendpunten.
  • Deze stap past in de strategie van GLS om zich te onderscheiden op de B2C-markt door meer flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden aan haar klanten.
  • Met de overname versterkt GLS Italië haar positie als partner bij uitstek in de e-commerce sector.

GLS kondigt uitbreiding naar Servië aan

Amsterdam, 19 April 2023 - GLS, een toonaangevende aanbieder van pakketdiensten, kondigt zijn uitbreiding naar Servië aan. De uitbreiding maakt deel uit van het doel van het bedrijf om zijn voetafdruk verder uit te breiden en versterkt zijn positie in Oost-Europa. Servië blijft een grote groei in e-commerce

GLS Belgium opent tweede City Delivery Depot

Drogenbos, 17 januari 2023 – Na Antwerpen, opent GLS Belgium op de De Béjarlaan in Neder-Over-Heembeek zijn tweede City Delivery Depot, wat al het twaalfde depot in België is.

GLS breidt internationaal serviceaanbod uit met nieuwe International ShopDeliveryService

Drogenbos, 7 oktober 2022 – GLS, een vooraanstaande internationale pakketdienstverlener, lanceert haar nieuwe International ShopDeliveryService voor verzendingen naar 17 landen binnen Europa, met nog meer landen in het vooruitzicht. Dankzij deze Europese service kunnen klanten hun

GLS Group krijgt EcoVadis Gold Certificate voor succesvol duurzaamheidsbeleid

Efficiënt milieubeheerssysteem plaatst GLS in de top 7% van ondernemingen in de sector van post-, koerier- en multimodaal vrachttransport

Amsterdam, 7 maart 2022 – De GLS Group verbindt mensen over de hele wereld én draagt zorg voor het milieu voor de toekomstige generaties. EcoVadis beloont deze strategie met haarGold Certificate. EcoVadis is een internationale organisatie voor duurzaamheidskeuringen voor

Heropening van het GLS-depot in Puurs

Drogenbos, 2 december 2021 - Gisteren heeft de sociale inspectie de ingangen van ons depot in Puurs verzegeld in het kader van een controle die ook bij andere bedrijven uit onze sector in België plaatsvond. Vandaag om 17.00 uur werd het depot met toestemming van de autoriteiten weer geopend, zodat het morgen weer volledig operationeel is.

GLS test nieuw eVan-model in Brussel

Nieuwe oplossingen voor ‘city logistics’. GLS test sinds februari de mini-eVan van het merk Musoshi in het centrum van Brussel. Over heel Europa test de pakketverzendingsspecialist de inzetbaarheid van elektrische voertuigen om haar milieu-impact en emissies te verlagen.

Nieuw City-depot in Wijnegem

Afgelopen week heeft GLS Belgium een nieuw leveringsdepot in Wijnegem geopend. Deze nieuwe GLS-vestiging aan de Antwerpse stadsrand zal instaan voor leveringen op Antwerpen, het noordelijke en oostelijke deel van de voorstad.

GLS Groep versterkt Europees netwerk

Logistiek dienstverlener GLS Group, onderrdeel van Royal Mail, zal dit jaar meer dan 150 miljoen euro hebben geinvesteerd in de uitbreiding van zijn Europees netwerk. In de herfst en de kerstperiode rekent het bedrijf op een volumeverhoging van 30 tot 40%.