Pakket. Express. Logistiek.

Kwaliteit is onze topprioriteit

Transport en logistiek op maat:
GLS biedt betrouwbare (inter)nationale oplossingen voor verzendingen. In haar kernmarkt Europa is het logistiek bedrijf GLS één van de marktleiders voor pakketten én palletten. GLS biedt tal van diensten voor alle verzenders.

  • Precieze leveringstijden
  • Continue opvolging van uw verzending
  • ThinkGreen ecologisch programma
  • Faire prijs-prestatie-verhouding

Verzendingsoplossingen

Elke verzending met GLS gebeurt vlot en veilig - voor bedrijven met grote of beperkte pakketvolumes en privé-personen.

Verzendingen met GLS

Nieuw hoofdkantoor

GLS Belgium verhuist haar hoofdkantoor van Anderlecht naar Drogenbos. Nieuwe contactgegevens zijn van toepassing vanaf 30 december 2013.

Meer informatie

GLS verhuist naar Nijvel

Het nieuwe depot in Nijvel zal de activiteiten van Brussel en Charleroi overnemen.

Meer informatie
GLS – pakketdiensten en logistiek bedrijf van topkwaliteit

GLS biedt pan-Europese pakketlogistiek, expressleveringen en logistieke oplossingen. GLS is opgericht in 1999 met een sterke verankering in de nationale markten en is uitgegroeid tot één van de marktleiders voor pakketverzendingen in Europa. Dankzij haar filialen en partners biedt het transport en logistiek bedrijf GLS betrouwbare pakket- en expressdiensten in 37 Europese landen. In de Benelux-landen is GLS tevens één van de marktleiders voor Next Day-vrachtverzendingen.

Alle GLS-verzendingen komen veilig en betrouwbaar bij de geadresseerde aan. Kwaliteit voor de dispatcher betekent een hoge betrouwbaarheid voor pakketdiensten, expressdiensten en vrachtvervoer in de Benelux-landen en zeer lage schade- en verliescijfers. Korte leveringstijden zijn standaard.

In de meeste landen levert het transport en logistiek bedrijf GLS binnen 24 uur. Internationale zendingen hebben een leveringstermijn van 24 tot 96 uur en internationale zakencentra worden over het algemeen binnen 48 uur beleverd.

Het logistiek bedrijf GLS heeft een sterk Europees netwerk van wegtransport met uitgebreide nationale netwerken. Precies gecoördineerde lange-afstands-transporten verbinden onze distributiecentra met elkaar. Dankzij moderne technologie zorgt de dispatcher voor een snelle en betrouwbare verwerking van de verzending. De dispatcher werkt met genormaliseerde processen. Dankzij een geharmoniseerd IT-systeem kunnen alle GLS-bedrijven vlot informatie met elkaar uitwisselen.

Toptechnologie garandeert de veiligheid bij al onze transport- en logistieke activiteiten. Alle belangrijkste hubs en depots van de dispatcher zijn uitgerust met alarmsystemen en digitale videobewakingssystemen die alle verzendingen opvolgen en registreren. Elke verzending krijgt een individueel nummer dat elektronisch op elke belangrijke interface wordt opgeslagen. De gescande gegevens worden gebruikt voor de computergestuurde verwerking en opvolging van de ongeveer 375 miljoen pakketten die het transport en logistiek bedrijf GLS jaarlijks in Europa levert. Dankzij het track & trace-systeem kan de afzender zijn pakket of vracht op elk moment opvolgen.