Vrachtleveringen door GLS

GLS levert niet alleen pakketten aan particulieren, maar is ook gespecialiseerd in vrachtverzendingen. Indien de afzender u het verzendingsnummer heeft meegedeeld, kan u online op elk moment nagaan waar uw vrachtzending zich bevindt.

Standaard levertijden voor vracht

Voor de Benelux en bepaalde regio’s in Frankrijk bedraagt de levertijd van vrachtzendingen over het algemeen maximaal 24 uur. Verzendingen vanuit andere Europese bestemmingen worden over het algemeen binnen 48 tot 96 uur geleverd.

Levering op een specifieke datum

Verwacht u een zeer zware of grote vrachtlevering? Dan zal het GLS Freight Solutions team contact met u opnemen om een afspraak voor de levering vast te leggen, zelfs indien de afzender hier niet specifiek om heeft verzocht. Bij dergelijke leveringen is het immers van groot belang dat er iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen.

Tweede leveringspoging

Indien er geen afspraak voor de levering is vastgelegd en er niemand op het leveringsadres aanwezig is, zal GLS een tweede leveringspoging ondernemen.

Uw verzendingsnummer

Indien de vrachtzending niet op het opgegeven adres kan worden geleverd, zal de chauffeur van GLS een afwezigheidsbericht met uw verzendingsnummer bij u achterlaten. Met dit nummer kan u uw zending online via de Track & Trace tool op de voet volgen.

Naar Track & Trace