Regelmatige verzending van businesspakketten

GLS biedt betrouwbare pakketleveringsdiensten aan kleine en grote ondernemingen uit alle sectoren. Nationale en internationale verzendingen, business-to-business en business-to-customer. GLS heeft de gepaste oplossing voor pakketverzendingen die zowel uw onderneming als uw klanten tevreden stellen.

Online-beheer van businesspakketten

Your GLS

Makkelijk uw online-opdrachten organiseren en verwerken. Daarvoor hebben we de tool Your GLS voor pakketverzendingen ontworpen. U kan alle relevante informatie voor de verzending van uw businesspakketten beheren en elke verzending altijd op de voet volgen. U kan tevens online snel en makkelijk pakketlabels aanmaken.

Verzendsystemen

Verzendsystemen

Bij het verzenden van pakketten dienen altijd heel wat gegevens professioneel te worden beheerd. De GLS-klantsystemen zorgen voor een transparant en veilig databeheer.

De efficiënte IT-oplossingen van GLS kunnen op uw onderneming, uw IT-systemen en uw actuele noden worden afgestemd.

Pakketlevering

Geschikte producten voor een betrouwbare nationale en internationale pakketverzending binnen korte standaard levertijden

Parcel

Expressverzendingen

GLS biedt snelle en betrouwbare nationale expressverzendingen van pakketten met een levertijd vóór 17u00 op de volgende werkdag.

Expressverzendingen

Vrachtverzendingen

GLS biedt betrouwbare vrachtdiensten over heel Europa - met korte standaard levertijden.

Vracht