Duurzaamheid

Sociaal, ecologisch en economisch

Als toonaangevende Europese logistieke dienstverlener is de GLS Group zich volledig bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij.

GLS benadert duurzaamheid op een holistische manier, waarbij de sociale, ecologische en economische aspecten van maatschappelijke verantwoordelijkheid in acht worden genomen.

Dit betekent dat het leveren van hoogwaardige logistiek aan onze klanten en het waarborgen van werkgelegenheid voor onze medewerkers hand in hand gaan. GLS draagt met haar diensten bij aan mobiliteit en de betrouwbare levering van goederen, die de ruggengraat van de economie vormen.

De Groep streeft ook naar duurzaam economisch succes, dat samengaat met de bescherming van het milieu voor toekomstige generaties. Verder onderkent de onderneming haar verbondenheid met de samenleving waarin en waarvoor ze actief is.

In haar duurzaamheidsverslag geeft GLS informatie over de ontwikkelingen, waaronder belangrijke cijfers van haar milieubalans en voorbeelden van haar maatschappelijke betrokkenheid in heel Europa.