Volmacht

Een praktische oplossing voor de geadresseerde

Indien gewenst levert GLS een pakket op een specifieke locatie, bv. een garage of een patio.

Deze optie is bijzonder nuttig voor geadresseerden die hun levering niet persoonlijk in ontvangst kunnen nemen. Zo hoeven ze geen rekening te houden met de levertijd.

Hoe bezorgt u GLS een volmacht voor een levering op een specifieke locatie? Eenvoudig : download de PDF-file, druk ze af, vul ze in - vergeet uw handtekening niet - en stuur ze naar uw GLS-depot. U kan de volmacht ook aan de GLS-chauffeur bij zijn volgende levering overhandigen. Zodra GLS uw volmacht heeft ontvangen, beschouwt GLS elke levering op de vermelde specifieke locatie als een uitgevoerde pakketlevering.

Twee opties

Op de volmacht kan u kiezen voor een eenmalige volmacht of een algemene volmacht. Bij een eenmalige volmacht zal de GLS-chauffeur enkel het eerstvolgende pakket op de door u opgegeven specifieke locatie leveren. Alle volgende pakketten worden persoonlijk aan u overhandigd. Bij een algemene volmacht zal GLS in de toekomst elk pakket op de door u opgegeven specifieke locatie leveren.

Volmacht opzeggen

U kan een volmacht ten allen tijde opzeggen. Daarvoor stuurt u gewoon een ondertekend verzoek naar uw dichtstbijgelegen GLS-depot.

Zoek een GLS-depot