De juiste oplossing voor uw verzending

GLS biedt bedrijven en privé-personen betrouwbare pakket-, express- en vrachtverzendingen. GLS garandeert een vlotte, praktische en veilige verzending en korte standaard levertijden.

Regelmatige verzendingen

Indien u grotere pakketvolumes verzendt, heeft u een sterke logistieke partner nodig. Een partner met zeer lage schadecijfers, een aantrekkelijke prijs-prestatie-verhouding en een sterk klantgerichte aanpak. GLS voldoet aan al deze criteria voor de verzending van uw pakketten en vracht.

De sterk industriële diensten van GLS zijn gebaseerd op moderne IT-oplossingen en garanderen een vlot beheer van het versturen van pakketten en vracht.

Occasionele verzendingen

Occasionele verzendingen

Bedrijven met beperkte pakketvolumes en privé-personen kunnen voor de verzending van hun pakketten bij de GLS ParcelShops terecht. In België kan u uit één van de meer dan 600 GLS ParcelShops kiezen.

ParcelShops dienen ook als 'drop off' punt voor zendingen die online zijn aangemaakt via GLS-ONE. Het verzendportaal is de meest geschikte optie om pakketten te verzenden.

Pakket- of vrachtverzendingen met GLS : een detailoverzicht

De vracht- of pakketverzendingen van GLS voor zakelijke klanten : GLS biedt bedrijven met grote pakket- of vrachtvolumes tal van oplossingen die de klant met bijkomende diensten kan combineren. De verzending van pakketten of vracht kan zo perfect op de specifieke noden van de klant worden afgestemd. Onze standaard IT-klantsystemen - moduleerbaar volgens de klanteisen - zorgen voor een vlotte verzending en levering. De status van de zending kan altijd worden geraadpleegd, in veel landen zelfs in real time.

Bedrijven met beperkte pakketvolumes en privé-personen kunnen voor de verzending van hun pakketten bij een GLS ParcelShop terecht of online met behulp van GLS-ONE. Dankzij de verzendingscalculator kan elke occasionele afzender online de exacte prijs voor de verzending van zijn pakket berekenen. De calculator toont tevens de benaderende standaard levertijd voor de verzending.