De juiste oplossing voor uw verzending

GLS biedt bedrijven en privé-personen betrouwbare pakket-, express- en vrachtverzendingen. GLS garandeert een vlotte, praktische en veilige verzending en korte standaard levertijden.

Regelmatige verzendingen

Indien u grotere pakketvolumes verzendt, heeft u een sterke logistieke partner nodig. Een partner met zeer lage schadecijfers, een aantrekkelijke prijs-prestatie-verhouding en een sterk klantgerichte aanpak. GLS voldoet aan al deze criteria voor de verzending van uw pakketten en vracht.

De sterk industriële diensten van GLS zijn gebaseerd op moderne IT-oplossingen en garanderen een vlot beheer van het versturen van pakketten en vracht.

Occasionele verzendingen

Occasionele verzendingen

Bedrijven met beperkte pakketvolumes en privé-personen kunnen voor de verzending van hun pakketten bij de GLS ParcelShops terecht.

In België kan u uit één van de ca. 500 GLS ParcelShops kiezen. De ParcelShops zijn geïntegreerd in bestaande handelszaken. In uw eigen buurt vindt u altijd een ParcelShop.

Pakketlevering

Geschikte producten voor een betrouwbare nationale en internationale pakketverzending binnen korte standaard levertijden

Parcel

Expressverzendingen

GLS biedt snelle en betrouwbare nationale expressverzendingen van pakketten met een levertijd vóór 17u00 op de volgende werkdag.

Expressverzendingen

e-commerce-oplossingen

GLS-verzending voor online shops - rechtstreekse selectie en ook geïntegreerd in veelzijdige e-commerce-oplossingen.

Meer informatie
Pakket- of vrachtverzendingen met GLS : een detailoverzicht

De vracht- of pakketverzendingen van GLS voor zakelijke klanten : GLS biedt bedrijven met grote pakket- of vrachtvolumes tal van oplossingen die de klant met bijkomende diensten kan combineren. De verzending van pakketten of vracht kan zo perfect op de specifieke noden van de klant worden afgestemd. Onze standaard IT-klantsystemen - moduleerbaar volgens de klanteisen - zorgen voor een vlotte verzending en levering. De status van de zending kan altijd worden geraadpleegd, in veel landen zelfs in real time.

Bedrijven met beperkte pakketvolumes en privé-personen kunnen voor de verzending van hun pakketten bij een GLS ParcelShop terecht. Dankzij de verzendingscalculator kan elke occasionele afzender online de exacte prijs voor de verzending van zijn pakket berekenen. De calculator toont tevens de benaderende standaard levertijd voor de verzending.