Op weg voor GLS

Onderaannemers

Onderaannemer

Dag na dag zijn tal van medewerkers voor GLS aan de slag om afzenders en bestemmelingen een service van hoge kwaliteit te garanderen. Een belangrijke taak ligt bij onze onderaannemers en hun werknemers die over heel Europa voor een efficiënt vervoer instaan.

Zij zijn voor GLS een belangrijke schakel om pakketten op betrouwbare wijze op te halen en te leveren. Heel wat van onze onderaannemers werken al decennialang voor GLS. Onze visie is dezelfde : tevreden klanten en bestemmelingen!

Onderaannemer

Word een GLS-onderaannemer

In een groeiende markt is GLS over heel België altijd op zoek naar onderaannemers. Met uw voertuigenpark kan u goederen ophalen en leveren in naburige gemeenten. GLS biedt u de mogelijkheid om met de steun van een sterke Europese partner te groeien. Stuur vandaag nog uw aanvraag naar GLS!

Een sterke partner voor u!

GLS laat haar onderaannemers meegenieten van haar geavanceerde technologie die permanent wordt verbeterd en uw dagelijkse activiteiten vlotter laat verlopen.

GLS biedt haar onderaannemers tevens opleidingsmogelijkheden en zorgt voor contactpersonen die hen met alle vragen over pakketdistributie helpen. De ideale ondersteuning om uw zaak verder uit te breiden.

Werken met GLS betekent niet alleen pakketten leveren. U zal tevens budgetten opmaken, plannen en een boekhouding voeren, net zoals elk ander bedrijf. GLS ondersteunt haar onderaannemers. U runt uw zaak en geniet alle voordelen, maar neemt ook de nodige verantwoordelijkheid op u. Samen streven we naar succes en een bloeiende toekomst.

Contacteer GLS

Uw contact

Voor meer informatie en advies over een samenwerking met GLS contacteert u het GLS-depot in uw buurt. Met de online depotzoekfunctie kan u dit op basis van een postcode of gemeente snel opzoeken.

Depot zoeken