Rode Duivels

Jong en ambitieus!

GLS and the Red Devils

Het Belgische voetbal straalt opnieuw in al zijn glorie. Na jarenlang toekijken aan de zijlijn plaatsten de Rode Duivels zich in 2014 jaar geleden voor het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld, het WK in Brazilië. Twee jaar later behoorden ze tot de favorieten van het EK in Frankrijk.

De jonge generatie van erg talentvolle voetballers speelt attractief en efficiënt voetbal, met Yannick Carrasco, Jason Denayer en Divock Origi als jonge sterren die door tal van Europese clubs worden gegeerd en met ervaren spelers zoals Thomas Vermaelen en Jan Verthongen die het team dragen. Resultaat : een krachtig, doelgericht team dat over culturele grenzen heen uitblinkt op het veld.

Vroegere succesteams als voorbeeld

Het huidige team heeft een enorm potentieel en wil het succesverhaal van het Belgische team in de jaren ‘80 en ‘90 overdoen. Blitse jaren waarin de Rode Duivels het tot in de (halve) finales van het Europees en het wereldkampioenschap schopten. Wie herinnert zich niet spelers als Jean-Marie Pfaff en Enzo Scifo die van België een geduchte tegenstander maakten.

Euforische reacties tot over de grenzen heen

De fans zijn enthousiast over de terugkeer van de Rode Duivels op het hoogste niveau en steunen het team voluit. De thuiswedstrijden zijn vaak uitverkocht. Fans zonder tickets volgen de match in cafés, bars of grote outdoorschermen.

Matchen en uitslagen

Overzicht van de wedstrijden van de Rode Duivels : uitslagen en data van de volgende matchen.

Meer informatie

Rode Duivels en GLS

GLS België is hoofdsponsor van de Rode Duivels. Ontdek alles over onze samenwerking en nieuws over het team.

Meer info

Campagnes Rode Duivels

Nieuws over het Belgische nationale voetbalteam en informatie over de samenwerking met hoofdsponsor GLS Belgium.

Naar het nieuws