Overtuigende verzendkosten

Op maat en competitief

Hoe hoog de verzendkosten precies zijn, hangt af van uw wensen en behoeften. Als u regelmatig iets verzendt, stuurt GLS u een prijsofferte op maat voor de producten en services die aan uw eisen voldoen. De verzendkosten van GLS worden vastgesteld op basis van veel verschillende criteria. Voor de verzendkosten van zowel pakketten als voor vracht is de verzendstructuur de bepalende factor.

  • Flexibele verzend- en servicemogelijkheden
  • Aantrekkelijke verzendkosten
  • Speciale promotieprijzen
  • Advies van specialisten

Hoge kwaliteit, aantrekkelijke verzendkosten

Samen met u selecteren de GLS klantenadviseurs de optimale combinatie van producten en services voor u. Op deze manier wordt aan uw persoonlijke behoeften voldaan. Dit is terug te zien in de verzendkosten van GLS.

Gepersonaliseerde IT-oplossingen

Voor een vlotte data-uitwisseling heeft GLS meerdere verzendsystemen voor een veilige IT-verbinding met de klant ontworpen. Ook voor uw onderneming heeft GLS het gepaste systeem. Ontdek alle mogelijkheden.

Overzicht verzendsystemen

Verzendingsplanner

Levering van A naar B en véél meer : Ontdek snel en makkelijk de beste GLS-producten voor de verzending van uw pakket en selecteer eventueel optionele GLS-diensten die specifiek voor u interessant zijn.

Plan uw verzending