ParcelShop-kit

Alles wat u nodig heeft voor uw ParcelShop. GLS bezorgt de partners van een ParcelShop alles wat ze voor hun shop nodig hebben. U ontvangt een startkit, met de mogelijkheid om extra promotiemateriaal aan te vragen. Met de kit zet u uw ParcelShop volop in de kijker en vinden klanten meteen de nodige informatie.

Brochures met staande presentatiedisplay I Startkit

21 cm x 13 cm

De ParcelShop-brochures liggen netjes geordend in een solide en transparante staande presentatiedisplay. Klaar om meegenomen te worden! De brochures bieden klanten informatie over het verzenden van pakketten en omvatten tevens de actuele prijslijst.

Buitenvlag / plafondvlag I Startkit

40 cm x 50 cm

Deze weerbestendige vlag is ideaal om uw ParcelShop in de kijker te plaatsen. Zowel buiten als binnen aan het plafond.

Deurbord "Collection Time" I Startkit

25 cm x 21 cm

Belangrijke informatie voor uw klanten : op het deurbord zien uw klanten tot hoe laat ze hun pakketten in uw ParcelShop kunnen afgeven om nog dezelfde dag door GLS te worden verzonden.

Zelfklever voor raam I Startkit

49,5 cm x 23 cm

Aan de zelfklever voor ramen merken uw klanten dat uw winkel tevens een ParcelShop is. U kan de zelfklever op de deur van uw winkel of een raam bevestigen.

Prijslijst en voorwaarden in een plexiglashouder I Startkit

DIN A 3

Alle belangrijke informatie in een oogopslag : de plexiglashouder toont iedereen duidelijk de voorwaarden van GLS en de actuele prijslijst.

Grote zelfklever voor raam I Extra kit

130 cm x 40 cm

Dank zij de grote zelfklever voor ramen zien uw klanten al van ver dat uw winkel een GLS ParcelShop is. U kan de zelfklever op de deur of een raam van uw shop aanbrengen.

Stoepbord I Extra kit

120 cm x 63 cm

Ideaal om voorbijgangers uw shop binnen te leiden. Deze waterbestendige display is aan beide zijden van een ParcelShop-poster voorzien.

Bowflag I Extra kit

205 cm x 95 cm

De bowflag is een echte verleider. Dankzij het ontwerp van een wapperend zeil worden potentiële klanten naar uw GLS ParcelShop gelokt.