Internationale FlexDeliveryService uitgebreid

Nieuws 22/05/2017

GLS biedt haar flexibele leveringsdienst nu aan tussen 12 Europese landen in Centraal- en Oost-Europa. Internetshoppers ontvangen op voorhand informatie over de levering van hun pakket en kunnen aangeven waar en wanneer ze hun in het buitenland bestelde goederen ontvangen.

Voortaan zijn de Benelux-landen, Duitsland, Oostenrijk, Polen en de GLS-regio Europe East – die Hongarije, Slowakije, Slovenië, Tsjechië, Kroatië en Roemenië omvat – in alle richtingen met elkaar verbonden.

Met deze integratie in een onderling verbonden regio is een nieuwe mijlpaal bereikt op weg naar een FlexDeliveryService voor heel Europa. Aan het aansluiten van Denemarken en Frankrijk wordt al gewerkt. De FlexDeliveryService is tevens op landelijk niveau in elk van de genoemde landen beschikbaar.

Internationale e-commerce eenvoudiger gemaakt

Internetshoppers die in de aangesloten landen buiten hun landsgrens winkelen, kunnen kiezen uit een groot aantal leveringsopties. Populaire opties zijn pakketlevering op een gewenste dag of bij een GLS ParcelShop. Afhankelijk van de services die in elke regio beschikbaar zijn, kan GLS ook 's avonds bezorgen, het pakket deponeren op een overeengekomen veilige locatie of, in Oost-Europa, het pakket achterlaten in een GLS ParcelLocker, waar het veilig kan worden opgehaald.

Door de FlexDeliveryService uit te breiden beantwoordt GLS aan de groei in internationale online detailhandel en de toenemende vraag naar internationale services.

FlexDeliveryService

Naar het persbericht