GLS Belgium krijgt GDP-certificatie

Nieuws 26/03/2019

GLS Belgium en GLS Luxemburg hebben een certificaat voor het niet-temperatuurgecontroleerde transport van medische producten voor menselijk gebruik gekregen. De ISO-certificaten voor kwaliteitsmanagement- en milieumanagementsystemen werden hernieuwd.

Het Good Distribution Practice (GDP)-certificaat is verplicht voor het transport van medische producten binnen de EU. GLS heeft haar operationele en ondersteunende processen aangepast en haar werknemers, transportpartners en de chauffeurs van haar partners een opleiding gegeven om aan de vereisten van de GDP-richtlijnen te voldoen. Alle vestigingen in België en Luxemburg voldoen aan de noodzakelijke strenge normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. De certificatie voor de levering van farmaceutische producten biedt nieuwe servicemogelijkheden voor onze klanten en hun klanten.

DQS, één van de grootste internationale ondernemingen voor de certificatie van managementsystemen, heeft eveneens de ISO 14001:2015- en 9001:2015-zegels met betrekking tot kwaliteits- en milieumanagementsystemen bevestigd.