News

13/08/2019

Voorzichtig: GLS België waarschuwt online verkopers voor terugkerende pogingen tot phishing

GLS België heeft een toename van phishingactiviteiten ontdekt: criminelen proberen vertrouwelijke informatie zoals bankrekeninggegevens te verkrijgen via een nep-GLS website.

Meer info
03/06/2019

Estafeta wordt GLS-partner in Mexico

De GLS Group heeft heeft haar betrokkenheid op het Amerikaanse continent vergroot met een nieuw partnership. Vanaf juni 2019 zal Estafeta zendingen van GLS in Mexico bezorgen en voert het, als tweede stap, pakketten voor Europa en Noord-Amerika het GLS-netwerk in.

Meer info
26/03/2019

GLS Belgium krijgt GDP-certificaat

Strenge normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne: dankzij de GDP-certificatie kan GLS transport van niet-temperatuurgecontroleerde medische producten aanbieden. De ISO-certificaten voor kwaliteit en milieumanagement werden hernieuwd.

Meer info
20/11/2017

Certificering voor GLS Group vernieuwd en uitgebreid

De ISO certificaten voor kwaliteits- en milieumanagement van de GLS Group zijn vernieuwd voor de komende drie jaar. GLS ontving bovendien in twee extra landen de GDP-certificering voor het vervoer van geneesmiddelen.

Meer info
22/05/2017

Internationale FlexDeliveryService uitgebreid

GLS biedt haar flexibele leveringsdienst nu aan tussen 12 Europese landen in Centraal- en Oost-Europa. Internetshoppers ontvangen op voorhand informatie over de levering van hun pakket en kunnen aangeven waar en wanneer ze hun in het buitenland bestelde goederen ontvangen.

Meer info
PS_Smartphone
13/12/2016

Nieuwe IT-tools: GLS investeert in ParcelShops

GLS voorziet de 350 ParcelShops in België en Luxemburg van een moderne IT-uitrusting – voor nog gemakkelijkere verzendingen.

Meer info
GLS_Nachhaltigkeit_180x120_WEB
18/01/2016

GLS publiceert tweede duurzaamheidsrapport

In het rapport “ThinkGLS. ThinkResponsible.”geeft GLS informatie over zijn vele duurzaamheidsactiviteiten in al zijn nationale filialen.

Meer info