News

20/11/2017

Certificering voor GLS Group vernieuwd en uitgebreid

De ISO certificaten voor kwaliteits- en milieumanagement van de GLS Group zijn vernieuwd voor de komende drie jaar. GLS ontving bovendien in twee extra landen de GDP-certificering voor het vervoer van geneesmiddelen.

Meer info
22/05/2017

Internationale FlexDeliveryService uitgebreid

GLS biedt haar flexibele leveringsdienst nu aan tussen 12 Europese landen in Centraal- en Oost-Europa. Internetshoppers ontvangen op voorhand informatie over de levering van hun pakket en kunnen aangeven waar en wanneer ze hun in het buitenland bestelde goederen ontvangen.

Meer info
PS_Smartphone
13/12/2016

Nieuwe IT-tools: GLS investeert in ParcelShops

GLS voorziet de 350 ParcelShops in België en Luxemburg van een moderne IT-uitrusting – voor nog gemakkelijkere verzendingen.

Meer info
GLS_Nachhaltigkeit_180x120_WEB
18/01/2016

GLS publiceert tweede duurzaamheidsrapport

In het rapport “ThinkGLS. ThinkResponsible.”geeft GLS informatie over zijn vele duurzaamheidsactiviteiten in al zijn nationale filialen.

Meer info
Israel Post
29/07/2015

Israëlische Post is nieuwe GLS-partner

De GLS Group levert voortaan pakketten voor Israel Postal Company Ltd. (Israëlische Post) in gans Europa. Een bilaterale uitbreiding van de samenwerking is gepland.

Meer info
24/04/2015

FlexDeliveryService beschikbaar voor Luxemburg

Ontvangers van pakketten binnen het Groot Hertegdom Luxemburg kunnen vanaf nu het tijdstip en plaats van hun nationale en internationale leveringen beïnvloeden.

Meer info
12/12/2013

GLS verhuist naar haar nieuw eco-depot in Nijvel

De bouw van ons nieuwe depot in Nijvel is voltooid. Deze zal de activiteiten van onze parcel- en freightdepots van Brussel en Charleroi overnemen.

Meer info