News

17/04/2020

Tips voor verzenders: verstuur ook tijdens de coronacrisis uw pakjes veilig

Verzenders van pakjes kunnen zelfs tijdens de coronaviruspandemie helpen om de gezondheid van alle betrokken partijen zo goed mogelijk te beschermen.

Meer info
17/04/2020

GLS beveelt contactloze levering aan

Om de gezondheid van de ontvangers en bezorgers zo goed mogelijk te beschermen, beveelt GLS contactloze levering aan

Meer info
13/08/2019

Voorzichtig: GLS België waarschuwt online verkopers voor terugkerende pogingen tot phishing

GLS België heeft een toename van phishingactiviteiten ontdekt: criminelen proberen vertrouwelijke informatie zoals bankrekeninggegevens te verkrijgen via een nep-GLS website.

Meer info
03/06/2019

Estafeta wordt GLS-partner in Mexico

De GLS Group heeft heeft haar betrokkenheid op het Amerikaanse continent vergroot met een nieuw partnership. Vanaf juni 2019 zal Estafeta zendingen van GLS in Mexico bezorgen en voert het, als tweede stap, pakketten voor Europa en Noord-Amerika het GLS-netwerk in.

Meer info
26/03/2019

GLS Belgium krijgt GDP-certificaat

Strenge normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne: dankzij de GDP-certificatie kan GLS transport van niet-temperatuurgecontroleerde medische producten aanbieden. De ISO-certificaten voor kwaliteit en milieumanagement werden hernieuwd.

Meer info
20/11/2017

Certificering voor GLS Group vernieuwd en uitgebreid

De ISO certificaten voor kwaliteits- en milieumanagement van de GLS Group zijn vernieuwd voor de komende drie jaar. GLS ontving bovendien in twee extra landen de GDP-certificering voor het vervoer van geneesmiddelen.

Meer info
22/05/2017

Internationale FlexDeliveryService uitgebreid

GLS biedt haar flexibele leveringsdienst nu aan tussen 12 Europese landen in Centraal- en Oost-Europa. Internetshoppers ontvangen op voorhand informatie over de levering van hun pakket en kunnen aangeven waar en wanneer ze hun in het buitenland bestelde goederen ontvangen.

Meer info