Vacatures

Start een carrière bij ons! GLS Belgium is een groeiend bedrijf en heeft tal van logistieke vacatures, gaande van administratieve jobs tot managementfuncties. Uiteraard worden alle sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

Onderaannemers

GLS is regelmatig op zoek naar onderaannemers/vervoerders in verschillende regio's in België.

Jobomschrijving: Als vervoerder staat u in voor de levering en ophaling van pakketten of palletten binnen een bepaalde regio. Onze depots zijn verspreid over heel België.

Uw profiel: U beschikt over één of meerdere bestel- of vrachtwagens en u kunt een transportvergunning voorleggen? U of uw medewerkers werken gemotiveerd, met een klantgerichte aanpak, spreken minstens één van de landstalen en weten feilloos de snelste weg te vinden om op tijd de vracht af te leveren? Dan bent u misschien wel de koerier die diensten kan verlenen aan één van onze depots.

Ons aanbod: Wij bieden u marktconforme vergoedingsvoorwaarden.

Contact: Interesse? Neem contact op met onze HR-afdeling via mail op hr@gls-belgium.com.

Open sollicitaties

Indien GLS momenteel geen logistieke vacatures heeft of geen enkele vacature aan uw profiel beantwoordt, kan u uiteraard nog een open sollicitatie indienen. Bij een open sollicitatie beschrijft u best zo precies mogelijk in welke jobs u bent geïnteresseerd en waarvoor u wenst te solliciteren. Hoe gedetailleerder de informatie is die GLS van u ontvangt, hoe groter de kans dat we u in de toekomst een geschikte logistieke vacature kunnen aanbieden.

Geïnteresseerd in vacatures in de transportsector? GLS werkt tevens samen met transportpartners. Contacteer ons op hr@gls-belgium.com voor sollicitaties voor transportvacatures. Wij sturen uw gegevens aan de betreffende verantwoordelijke door.

Meer informatie over logistieke vacatures bij GLS

Als continu groeiende onderneming is GLS altijd op zoek naar sollicitanten met een geschikt profiel. GLS heeft een gevarieerd aanbod van logistieke vacatures, gaande van administratieve jobs tot managementfuncties. Zowel de GLS-werknemers als onze transportpartners dragen actief bij tot de uitbouw van een pakketdienst van hoge kwaliteit. Een internationaal team maakt GLS tot een bloeiende mix van expertise, culturen en talen.

Voor vacatures in de transportsector werkt GLS nauw samen met transportpartners. Kandidaten die geïnteresseerd zijn in transportvacatures, zoals GLS-chauffeur, kunnen hun sollicitatie rechtstreeks naar GLS zenden. Wij sturen uw gegevens dan naar de betreffende afdeling of transportpartner door.

Kandidaten die hun sollicitatie voor een logistieke vacature wensen toe te sturen, raden we aan vooraf aandachtig de jobomschrijving te lezen en rekening te houden met de vermelde minimumvereisten voor de job. Met het oog op een vlotte verwerking van de sollicitaties vraagt GLS alle vereiste informatie voor de sollicitatie te verstrekken. Open sollicitaties voor zowel logistieke vacatures als transportvacatures zijn eveneens welkom.

GLS is een werkgever die gelijke kansen garandeert. Dit betekent dat elke sollicitant of werknemer dezelfde behandeling krijgt. Alle evaluaties gebeuren op basis van de kwalificaties van de sollicitant met betrekking tot de vacature.