Samen groeien

Carrière en opleiding bij GLS

U wil graag aan de slag bij een dynamische en groeiende onderneming en bent op zoek naar een boeiende job in de logistieke sector? Dan verwelkomen we u van harte bij GLS, één van de Europese marktleiders voor pakket-, express- en logistieke diensten. Onze werknemers zijn onze kracht. Onze kracht, dat bent u. Ontdek een gevarieerd aanbod van logistieke jobkansen en start een carrière met tal van voordelen.

  • Constructief teamwork
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Internationale projecten
  • Aantrekkelijke vooruitzichten
  • Interne opleidingsmogelijkheden
GLS jobs voor professionals

GLS jobs voor professionals

Als een sterke onderneming in een voortdurend groeiende industrie bieden we aantrekkelijke logistieke jobs voor ervaren professionals. U werkt in een internationale omgeving en bekleedt een verantwoordelijke functie. Samen met ons geeft u de toekomst van GLS vorm. Bij GLS wacht u een boeiende job met doorgroeikansen.

GLS jobs voor jonge professionals

GLS jobs voor jonge professionals

U heeft net uw studiestage afgerond of bent net afgestudeerd : de praktijk wacht op u! Ontdek vandaag nog nieuwe en interessante logistieke jobs in een dynamische onderneming. Dank zij een specifieke integratie en individuele opleiding zorgen we ervoor dat u vlot van start kan gaan in een logistieke job met promotiekansen.