Teamwork op zijn best!

GLS Belgium steunt de Rode Duivels

GLS and the Red Devils

Sinds 2011 is GLS, dé specialist in logistieke diensten, één van de officiële hoofdsponsors
van het Belgische nationale voetbalteam.

Wat GLS Belgium en de Rode Duivels gemeen hebben? Beiden zijn teamspelers met sterke punten en een duidelijk doel. Snel, betrouwbaar en recht op doel af. De Duivels met de bal op het veld, GLS met pakketleveringen op de baan.

Het succes van de Rode Duivels is duidelijk hun teamwerk. Het huidige team steekt prachtig in elkaar en is sterk gemotiveerd. Met jong talent en ervaren spelers bouwt het huidige team een mooi vervolg op de vroegere successen van het Belgische voetbal. Als belangrijke ambassadeurs voor België dragen de Rode Duivels bovendien een positief beeld van ons land uit. Hun volgend doel: naar de top in Frankrijk.

De Rode Duivels hebben een perfecte partner : GLS Belgium, één van de Belgische marktleiders voor logistieke diensten. GLS Belgium biedt haar klanten een waaier van aantrekkelijke producten en diensten, o.a. pakketleveringen door 1 enkele leverancier, expressleveringen en een afzonderlijk netwerk voor vrachtverzendingen. De GLS Groep heeft maar één doel : Europees kampioen in kwaliteit worden!

Als officiële hoofdsponsor steunt en promoot GLS Belgium de Rode Duivels op weg naar een internationaal topniveau.

"Iedereen mee!"

Samen meer bereiken. Als officiële hoofdsponsor van de Rode Duivels staat GLS België altijd als een blok achter het team. Per thuiswedstrijd van de Rode Duivels beschikt GLS over een aantal tickets. Klanten, werknemers en partners krijgen zo de kans het team live te zien spelen en de echte voetbalsfeer in het stadion te gaan opsnuiven.

Daarnaast nodigt GLS ook altijd een aantal sociaal of economisch minder bedeelde kinderen en gehandicapte kinderen op de wedstrijden uit. Onze medewerkers in de verscheidene GLS-depots zorgen er bovendien voor dat elk van hen regelmatig een liefdadigheidsorganisatie voor een bezoek aan het stadion uitnodigt. Altijd een blije en enthousiaste beleving voor deze organisaties!

Een team op weg naar succes

Rode Duivels - een portret van een jong en dynamisch team. Een nieuwe generatie van spelers begeestert de voetbalwereld.

Meer informatie

Campagnes Rode Duivels

Nieuws over het Belgische nationale voetbalteam en informatie over de samenwerking met hoofdsponsor GLS Belgium.

Naar het nieuws

Visie en waarden

De kernwaarden van GLS : betrouwbaarheid, veiligheid, transparantie, flexibiliteit en duurzaamheid.

Meer informatie