Video | Klank | Beeld

Ontdek pakket- en palletlogistiek in klank en beeld. Bekijk hier de GLS-film of download het GLS-lied en het GLS-logo.

De GLS Belgium film

Wij leveren – op de juiste plaats, op het juiste moment, veilig en betrouwbaar. Onze betrouwbare prestaties in pakjes -en vrachtverzendingen, betekent dat we het vertrouwen die onze klanten in onze diensten hebben hoog in het vaandel dragen. De GLS Belgium film toont aan hoe dit in zijn werk gaat.

Bekijk

De GLS bedrijfsfilm

Elke dag levert GLS meer dan 1,5 miljoen pakketten over heel Europa. Moderne technologie en toegewijde werknemers vormen samen de kern van dit process. Dynamische beelden leveren de boodschap: “Wees gerust – GLS levert stipt !” en verstrekt een visuele ervaring van wat betrouwbare pakket- en palletlevering betekent bij GLS.

Bekijk

FlexDelivery Service

FlexDeliveryService video

Snel en makkelijk : met de FlexDeliveryService kan de bestemmeling de leveringsopties al vóór de eerste leveringspoging aan zijn wensen aanpassen. De video toont welke opties beschikbaar zijn - bij voorbeeld de levering op een ander adres of rechtstreeks bij een GLS ParcelShop.

Download

Younique lied

GLS-song

Europa via pakketten met elkaar verbinden, met uniforme producten en een uniforme hoge kwaliteit over heel het Europees continent. Deze visie vormt de kernwaarde in de GLS-song, met een frisse en aanstekelijke tune.

Download

 

The refrain

One Europe, one power, one progress,
Let’s stand together – GLS
One Europe, one power, one success,
Let’s build a future – GLS

GLS logo negative

GLS logo (negative)

Web resolutie (RGB, JPG) 72 dpi, 315 x 128 px, 14 KB

GLS Logo positive

GLS logo (positive)

Web resolutie (RGB, JPG) 72 dpi, 315 x 128 px, 15 KB

Web resolutie (RGB, GIF) 72 dpi, 315 x 128 px, 2 KB