GLS Belgium

Uitgebreid nationaal pakketnetwerk

Met 12 depots en 2 hubs is GLS Belgium over het hele land altijd in de nabijheid van haar klanten aanwezig. De hubs zijn in Puurs en Vilvoorde gevestigd. Dankzij het hub-and-spoke-systeem in België en Europa kan elke pakket- of expresszending snel en vlot worden afgehandeld.

Dankzij het uitgebreide en gestructureerde netwerk worden pakketten snel en vlot binnen een standaard levertijd van 24 uur in België geleverd.

Express delivery with GLS

Expresszending

GLS Belgium gebruikt haar uitgebreid pakketnetwerk tevens voor expresszendingen. De speciaal gemarkeerde expresspakketten worden door GLS prioritair behandeld. Een nationale expresszending wordt uiterlijk om 17u00 op de volgende werkdag bij de geadresseerde geleverd. GLS-klanten in België hebben één vaste contactpersoon voor zowel pakket- als expresszendingen en kunnen uit een gamma van bijkomende diensten met een bijzondere meerwaarde kiezen.

GLS ParcelShops

Leveringsdiensten voor iedereen

GLS biedt niet alleen aan grote klanten leveringsdiensten van hoge kwaliteit aan. Privé-personen en bedrijven die slechts sporadisch pakketten verzenden, kunnen voor hun verzendingen een beroep doen op de 600 GLS ParcelShops. De ParcelShops dienen tevens als alternatief leveringsadres, waarbij de geadresseerde zijn pakket snel en veilig kan ontvangen, zelfs indien hij bij de eerste aanbieding van het pakket niet thuis is. Bovendien kunnen occasionele verzenders hun pakketzendingen gemakkelijk voorbereiden en beheren dankzij de GLS-ONE portal.

Meer info over ParcelShops

Meer info over GLS-ONE