GLS Belgium

Levering en service van topkwaliteit

GLS Belgium biedt een gevarieerd gamma van producten en diensten voor Belgische distributie en express- en vrachtverzendingen aan. GLS focust altijd op prestaties van een hoge kwaliteit.

Daarnaast zorgt GLS Belgium ook voor distributie in Luxemburg. Korte standaard levertijden zijn onze kernwaarde.

Dankzij moderne IT-oplossingen verloopt elke samenwerking met GLS eenvoudig, veilig en vlot.

Press_GLS parcel service in Europe

In één oogopslag

  • Uitgebreid netwerk
  • 24 uur-distributie in België en Luxemburg
  • Ca. 500 GLS ParcelShops
  • Online pakketverzending via GLS-ONE
  • Nationale en internationale pakketlevering
  • Expresszendingen
  • Vrachtzendingen
  • Tal van optionele bijkomende diensten

Het netwerk in België

Parcel, freight en express, nationaal en over heel Europa - GLS Belgium biedt betrouwbare leveringsdiensten aan voor zowel bedrijven als particulieren. Hoge kwaliteit en een klantgerichte aanpak zijn de focus van de diensten.

GLS in België : pakketdistributie en vrachtzendingen in België

Voor de distributie in België en distributie in Luxemburg geldt over het algemeen een standaard levertijd van 24 uur. Dankzij een dicht en modern netwerk kan GLS Belgium een snelle en betrouwbare levering van pakketten in België aanbieden. Naast de distributie van pakketten in België biedt GLS tevens vrachtzendingen in de Benelux en naar andere Europese bestemmingen aan.

Het pakket- en vrachtbedrijf GLS is optimaal geïntegreerd in het Europese netwerk van GLS. De Europese hub van GLS in Neuenstein ligt nagenoeg in het geografische midden van Europa. De internationale pakketdistributie vanuit België en Luxemburg gebeurt hoofdzakelijk vanuit deze hub. Daarnaast werkt GLS tevens met directe leverdiensten - eveneens internationaal - waarbij regionale distributiecentra worden ingeschakeld.

GLS Belgium is in 2000 opgericht bij de overname van Extand. In 2006 nam GLS het bedrijf ABX Belgium Distribution over en begon twee jaar later onder de naam GLS Belgium Distribution te werken. Daarbij werden gespecialiseerde processen voor pakket- en vrachtzendingen ingevoerd. Vandaag de dag is GLS Belgium één van de grootste spelers op de Belgische markt voor pakketverzendingen. GLS is tevens één van de marktleiders voor vrachtzendingen in de Benelux. GLS Belgium onderscheidt zich door zeer lage schadecijfers, een faire prijs-prestatie-verhouding en sterk klantgericht ondernemen. Naast de distributie van pakketten in België en vrachtzendingen biedt GLS Belgium tevens nationale en internationale expressdiensten aan.